ADIYAMAN / BESNİ - Besni Çakırhöyük Çok Programlı Anadolu Lisesi

Besni Çakırhöyük Çok Programlı Anadolu Lisesi

ÇAKIRHÜYÜK BELDESİ KÖPRÜBAŞI MAH. ERDEMOĞLU BUL. NO 30 BESNİ / ADIYAMAN
Vizyon
Çakırhöyük Çok Programlı Anadolu Lisesi´nin temel eğitim felsefesi; küresel düşünen, yaşadığı ortamı tanıyan ve bireysel davranışlarını olgunlaştıran insanlar yetiştirmektir. Bu bağlamda temel yaklaşım, bireyin çok yönlü gelişimini gözeterek, onu toplumda işlevsel kılmak, hızlı ve köklü değişim geçirmekte olan, sanayi toplumundan bilgi toplumuna geçen dünyaya hazırlamaktır.
Misyon
Öncelikle kendisi ve çevresiyle barışık, hoşgörülü, başkalarının düşünce ve inançlarına saygılı, demokrat, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış ve bu değerlere saygılı değişen ve gelişen teknolojiyi kullanmayı yaşam biçimi haline getirmiş, yaratıcı, üretken, bilimsel düşünen, araştıran, irdeleyen, sorgulayan, kendi kendisine karar veren,kararlarının sorumluluğunu taşıyabilen, özgüveni tam, bilmediklerini öğrenmenin yol yöntemini bilen; çalışkan,dürüst, iyi alışkanlıkları olan başkalarının haklarına da kendi hakları kadar değer veren, insan hak ve özgürlüklerine saygılı, Cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine bağlı, bağımsız ve özgür düşünen, toplumda rol almaya hazır "katılımcı bireyler" yetiştirmektir.
Başarılar
RABİA ÖZKAN-AMASYA ÜNİVERSİTESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ(2016-2017) NİMET ÖNCEBE-AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ ATT(İlk ve Acil Yardım )(2016-2017)
08:10 -15:20
KALORİFER
Karayolu-transit
Öğrenci ve ögretmen servislerimiz mevcud.
Yerleşim Yeri
Bulunduğumuz bölge Keysun Ovası diye nitelendirilen Çakırhöyük Beldesi sınırları içindedir. Tarım bölgesidir. Ayrıca tarihi ve turistik mesire alanları, sit alanları mevcuttur.
32 KM
ORTALAMA 160 İLE 180 ARASI ÖĞRENCİ MEVCUTTUR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
SINAVSIZ
TÜBİTAK PROJEİSİ KAPSAMINDA SEKİZ BŞVURU YAPILDI. (ŞUBAT 2022)