ADIYAMAN / BESNİ - Besni Çakırhöyük Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ramazan Ayı ve Kur'an Temalı Bilgi Yarışması

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında okulumuzda "Ramazan Ayı ve Kuran" temalı sınıflararası bilgi yarışması düzenlendi.
 Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan yarışma programının açılışında konuşan okul müdürümüz Beşir İNCE, oruç kavramının davranışların gözden geçirilmesine uzanan bir yönü olduğunu, her türlü kötü fiilden uzak durulunca oruç tutmanın gerçekten anlam kazanacağını ifade etti. Kur'an-ı Kerim'in bu ayda indirilmeye başlandığını hatırlatan İNCE, Kuran ile olan irtibatımızın onu okumaktan ibaret kalmaması gerektiğini vurguladı.
Öğrencilerimize Ramazan ayı ile ilgili kavramlar, oruç ve oruçla ilgili hükümler ve Kur'an-ı Kerim'in muhtevası konularında soruların yöneltildiği yarışma üç aşamada gerçekleştirildi. Yarışmanın birincilerine ödüllerini ve katılım belgelerini okul müdürümüz sayın Beşir İNCE verdi. Ayrıca yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize katılım belgesi verildi.
Başta Sümeyra GÖRGEÇ ve Ferdi SOYUGÜZEL olmak üzere yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize teşekkür ederiz.

02-04-202402-04-202402-04-202402-04-202402-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 12:58 - Görüntülenme: 66